Dečiji i sportski ples – Upis novih članova

Dečiji i sportski ples – Upis novih članova

Od 1. septembra 2022. godine plesni klub spin je započeo sa upisom novih članova za dečiji ples, sportski ples i formacijski ples za decu .

Program dečijeg plesa osmišljen je u saradnji sa Fakultetom za sport i fizičko vaspitanje i sastavljen je od dobro ukomponovanih vežbi, pokreta i kretnji za poboljšanje psihofizičkog razvoja naše dece. Dođite na prvi i besplatni probni čas i uverite se u kvalitet našeg programa kao i u stručnost naših trenera.

Ukoliko mislite da vaše dete ima smisla za bavljenje plesom kao sportom, ili želite da vam se dete bavi plesom kao vidom rekreacije, na pravom ste mestu.

Plesni klub spin postoji od 1990 godine i jedan je od najstarijih plesnih klubova u Srbiji. Dugogodišnju tradiciju rekreativnog i sportskog plesa u našem klubu započeo je naš trener Predrag Stojković, dipl. trener sportskog plesa, plesni sudija i jedan od dugogodišnjih takmičara sportskog plesa u staroj Jugoslaviji.

Mnogo plesnih šampiona poteklo je upravo iz našeg kluba, a neki od njih su i dan danas najuspešniji treneri i sudije u Plesnom savezu Srbije.

Pridružite nam se, uživajte u dobroj muzici, druženju i plesu

Pozovite nas i dođite  na

Telefon za informacije 064/6457-835 ili nam pišite na e-mail pkspin@gmail.com

Dobrodošli !!!