PRVI PLES MLADENACA

U životu svakog od nas postoje nezaboravni trenuci. Jedan od njih je definitivno i prvi ples mladenaca. Lagano njihanje uz omiljenu muziku u momentu će učiniti da plešete po oblacima i sanjate najlepše snove.

Svi snovi postaće stvarnost onog trenutka kada pogledate jedno u drugo na podijumu i shvatite da je već došao i taj dan.

Dan vašeg venčanja.

Pripreme venčanja su veoma važne i oduzimaju vam puno vremena. Ako želite da mladenački ples bude dobro pripremljen, onda je najbolje da se konsultujete sa profesionalcima i prepustite njima da vam pomognu oko same pripreme i izbora prvog plesa za vas i vašeg partnera.

Kod nas u plesnom klubu spin, pomoć možete dobiti u svakom trenutku. Pomoći ćemo vam oko izbora plesa i muzike,  kreiranja  koreografije, načina izlaska na podijum kao i miksovanja muzike za potrebe vašeg mladenačkog plesa.

Uskladite zajedničke želje, dogovorite se, to je veoma važno jer naš posao i jeste da uživate u samoj organizaciji i pripremi prvog plesa . Izaći ćemo vam u susret i pomoći da plesom izmamite osmehe svih gostiju, kao i da taj dan bude nezaboravan pre svega za vas i sve vaše najbliže.

Pozovite nas na 064/6457-830

Pozovite nas i konsultujte se sa našim plesnim trenerima oko svih detalja i mogućnosti za vaše želje oko prvog plesa.

Postanite deo šampionskog tima plesnog kluba “SPIN”